Maria Nila 

is 100% veganistische haarverzorging geproduceerd in Zweden. Onze 100% veganistische en diervriendelijke producten zijn ontwikkeld uit liefde voor dieren, aangezien ze geen onderdeel mogen zijn van haarverzorgingsproducten. Door veganistische schoonheid van hoge kwaliteit te bieden, maken we het voor iedereen gemakkelijk om een ​​stap te zetten naar een duurzame en vriendelijkere wereld. Door voor Maria Nila te kiezen, kies je voor diervriendelijke, klimaatvriendelijke en kleurbeschermende haarverzorging geproduceerd in Zweden. 

 

 

Kleurlijn

L’Oréal Dia Richesse 

Ton-sur-ton kleuringsproces zonder ammoniak, dat de natuurlijke Hair Colour ophaalt, voor een uiterst trendy resultaat met een schitterende glans en haar dat heerlijk zacht aanvoelt.

 

L’Oréal Majirel

Majirel, de legendarische professionele Hair Colouring. Uit het uitgebreide palet van rijke en warme kleuren zijn er genoeg mogelijkheden. Grijs haar wordt voor 100% gedekt en voelt glad en zacht aan.

Voor koele bronskleurige reflecties met een perfecte dekking op alle haartypes, is er Majirel cool cover. Een uitgebreid, professioneel palet van koel bruin tot blond met een rijke, diepe, intens koele kleur. 

 

L’Oréal INOA

Een ammoniakvrije en ongeparfumeerde permanente haarkleuring.
Het geeft een perfecte dekking van de grijze haren.
Het haar wordt gerespecteerd en de hoofdhuid wordt met zachtheid behandeld.
Daarnaast blijven het natuurlijke lipide-gehalte en essentiële aminozuren van het haar behouden.
Uw haar voelt ná de kleuring net zo glad aan als vóór de kleuring.
Een perfect egale kleur met een prachtige glans is het resultaat.
INOA werkt op basis van het ODS Technologie (Oil Delivery System) –
Een revoltionaire olie-basis die de werking van de kleuring optimaliseert en altijd de natuurlijke beschermlaag van het haar respecteert.