Matrix Biolage R.A.W. is een lijn vol met milieubewuste haarproducten voor de verzorging van het haar. De shampoos, conditioners, maskers en spray zijn geschikt voor diverse haartypes. De producten bevatten geen siliconen, parabenen en de shampoos ook geen sulfaten. De producten zijn gemaakt op 97% natuurlijke basis. De verpakkingen zijn gemaakt op 50 tot 100% recyclebare basis. Tevens zijn de gekozen formaten van 325 ml voor shampoos en conditioners en 400 ml voor maskers vernieuwend. 

R.A.W. staat voor Real, Authentic en Wholesome. Vrij vertaald dus echt, authentiek en gezond of zoals het merk zelf schrijft: rasecht, authentiek en weldadig. Precies de boodschap die Matrix wil meegeven aan deze productlijn. Wil jij dus gezond haar dat perfect verzorgd wordt door de haarproducten die jij gebruikt? Kies dan voor Matrix Biolage R.A.W.

 

Kleurlijn

L’Oréal Dia Richesse 

Ton-sur-ton kleuringsproces zonder ammoniak, dat de natuurlijke Hair Colour ophaalt, voor een uiterst trendy resultaat met een schitterende glans en haar dat heerlijk zacht aanvoelt.

 

L’Oréal Majirel

Majirel, de legendarische professionele Hair Colouring. Uit het uitgebreide palet van rijke en warme kleuren zijn er genoeg mogelijkheden. Grijs haar wordt voor 100% gedekt en voelt glad en zacht aan.

Voor koele bronskleurige reflecties met een perfecte dekking op alle haartypes, is er Majirel cool cover. Een uitgebreid, professioneel palet van koel bruin tot blond met een rijke, diepe, intens koele kleur. 

 

L’Oréal INOA

Een ammoniakvrije en ongeparfumeerde permanente haarkleuring.
Het geeft een perfecte dekking van de grijze haren.
Het haar wordt gerespecteerd en de hoofdhuid wordt met zachtheid behandeld.
Daarnaast blijven het natuurlijke lipide-gehalte en essentiële aminozuren van het haar behouden.
Uw haar voelt ná de kleuring net zo glad aan als vóór de kleuring.
Een perfect egale kleur met een prachtige glans is het resultaat.
INOA werkt op basis van het ODS Technologie (Oil Delivery System) –
Een revoltionaire olie-basis die de werking van de kleuring optimaliseert en altijd de natuurlijke beschermlaag van het haar respecteert.